The official launch of PopJoy!

PopJoyn virallinen julkaisu!

SE ON ELÄVÄ!

Tervetuloa PopJoy-verkkokauppamme viralliseen julkaisuun! Sain vihdoinkin kaikki valmiiksi verkkokaupan "Shopifyn kulissien taakse" ja se on nyt toiminnassa itsestään!! Joo! Olen erittäin innoissani, koska tämä on ollut päivä, jota olen odottanut ja työskennellyt sen eteen, että vihdoin ystäväni ja muut ihmiset näkevät, mitä ajattelutapa voi todella saavuttaa, jos vain laitat mielesi johonkin ja työskentelet sen eteen. Tämä tuntuu tulevan elämäntavan ensimmäiseltä askeleelta!

Miten alku meni?

Rehellisesti sanottuna olen erittäin tyytyväinen, kuinka onnistuin rakentamaan verkkosivuston tyyliäni ja persoonallisuuttani vastaavaksi, koska verkkokauppa on loppujen lopuksi eräänlainen heijastus persoonallisuudestani ja elämänkatsomuksestani (erittäin söpö ja erittäin innoissani). Avasin tämän sivuston ja loin muutaman postauksen Facebookiin, Instagramiin ja TikTokiin, joissa ystäväni todella kannustavat minua ja antavat erittäin mukavaa palautetta ja ensimmäiset asiakkaamme ovat valitsemassa suosikkituotteitaan luettelostamme!! (WEEEE!) En voi ilmaista itseäni siitä, kuinka onnellinen olen saadessani todella saavuttaa jotain, mitä olen odottanut pitkään elämässäni. Minun on sanottava... SE TUNNISTTAA HYVÄLTÄ!!

Miten kaikki jatkuu tästä eteenpäin?

Nyt kun kaikki on kunnossa, parantelen joitain tuoteideoita sillä välin, kun kauppa tekee hommansa. Tulevaisuuden tavoitteeni tuotteissamme on sytyttää intohimoani käsityö- ja yrittäjäjuttuihin, mikä tarkoittaa viime kädessä sitä, että aloin myymään omia käsintehtyjä tuotteitani mihin tahansa tilaisuuteen. (Se tulee olemaan uskomatonta, saat nähdä 😉)

Viimeinen sana

Toivotan lämpimästi tervetulleeksi kaikki verkkokauppaani löytävät ja mahdollisesti kaikki blogiani lukevat, saat minut tekemään mitä teen! Olen syvimmän kiitokseni velkaa sinulle!

Nainen
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.