My First Blog Post

Ensimmäinen blogikirjoitukseni

Minun esittelyni

Haluan esitellä yhden henkilön, joka on kulissien takana tässä kaupassa ja selittää pikkuhiljaa, kuinka matkani etenee.

Koko idea myymälästä sai alkunsa siitä, että haaveilin pienyrityksistä, joita Tiktokin söpöt tytöt postaisivat, ja toiveestani ostaa tuotteita, joita ei lähetettäisi.

Kirjoitan tätä ensimmäistä viestiä sillä välin opettelen selvittämään Shopify-sivuni, koska minulle on erittäin tärkeää olla osa jokaista pienyritykseni yksityiskohtaa. Haluan olla aina mukana jokaisessa päätöksessä ja jos minulla ei ole taitoja osallistua päätökseen, en epäile, että pääsen Udemy-kurssille ja opin siitä. Siksi kaikki, mitä tulet näkemään tässä verkossa, olen rakentanut.

Haluaisin nyt esitellä hieman itsestäni. Olen henkilö, joka on hyvin yksityiskohtainen ja joka tavoittelee aina täydellisyyttä kaikilla elämäni osa-alueilla, kuten työssäni (ylityöskennelläni ilman syytä) tai koulussa pyrkien aina korkeimpiin pisteisiin.

Olen aina ajatellut, että minussa on jotain vialla, koska ympäristö aiheuttaa minulle jatkuvasti ongelmia, enkä ole tehnyt mitään tunteideni ratkaisemiseksi tähän asti, kun en pystynyt enää liikkumaan sängystä. Onneksi löysin hyviä lääkäreitä, jotka tunnistivat oireeni ja ehdottivat erityistä terapiaa, joka auttaa minua löytämään, mikä on aiheuttanut minulle kaikki nämä mielenterveysongelmat. Haluaisin myös selventää, että ei välttämättä tarvitse olla "hullu" saadakseen mielenterveysongelmia, ne voivat olla traumaattisen lapsuuden tai traumaattisen suhteen merkkinä.

Tällä hetkellä pakotan itseni olemaan parempi versio minusta, parempi ihminen perhettä tai ystäviä kohtaan, eikä se tarkoita, ettenkö olisi ollut hyvä heille, vaan se, että olin hyvä niin kova kuin he halusivat, mutta ilmeisesti en tarvinnut monta kertaa .

Toivon, että viihdyt lukea pikkuhiljaa matkaani ja uutta elämääni (ja tuotteitani) ja tietysti jos haluat, että jaan jotain tarinoitasi blogeissani, kirjoita minulle sähköpostia.


Loppu

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.